1. 1Бърза калкулация на премия
  2. 2Попълване на данни
  3. 3Издаване на полица
Стъпка 1

Калкулатор за Автокаско "Престиж"

* Всички полета са задължителни.

Обект на застраховане

Отстъпки

Обект на застраховане

Допълнително покритие

Научете повече

Каско „Престиж“ осигурява максимална защита на пътя за автомобила. С него си осигурявате пълна финансова подкрепа при инциденти и непредвидени обстоятелства. Каско „Престиж“ покрива над 10 риска на добра цена с възможност за множество отстъпки.

Пълното Каско на Групама осигурява финансова защита при множество инциденти. Сред тях са щети по автомобила в следствие на пожар, експлозия или природни бедствия, при пътно-транспортно произшествие, както и при кражба. Каско „Престиж“ ще покрие и увреждания при счупване на стъкла, при умишлен палеж, при удар на паркинг и други. Каско „Престиж“ идва с възможност за комбинация на отстъпки до 30%, както и с чести промоции по застраховката.

След първоначалното сключване на полицата, ще трябва да бъде извършен първичен оглед на застрахования автомобил. В Групама това може да стане съвсем лесно – онлайн записвате час за оглед в удобно за Вас време. Можете да изберете физически оглед на място или оглед от дистанция с нашето удобно приложение Groupama Video Assistant. В избрания от Вас удобен ден и час експерт на Групама ще осъществи огледа за максимално бързо време.

Сключването онлайн на Каско „Престиж“ е бързо и лесно в няколко стъпки с нашия удобен онлайн калкулатор.

  1. Въвеждате параметрите на автомобила, които лесно можете да намерите в големия талон. Избирате и комбинацията от отстъпки, които са валидни за Вас и Вашата кола. Нужно е да посочите и застрахователната история – дали автомобилът е имал предходни щети, както и възрастта на основния водач. При желание – избирате допълнителни покрития. И получавате крайната цена.
  2. Във втората стъпка въвеждате някои допълнителни данни за превозното средство
  3. Получавате крайната цена и издавате полица

След сключване на застраховката, документите ще Ви бъдат изпратени с куриер на избран от Вас адрес.

След като вече сте клиент на Групама, имате достъп до нашия клиентски портал My Groupama. След бърза и лесна регистрация в него, имате достъп до различни онлайн услуги. В портала лесно можете:

  • Да платите вноска по застраховките си онлайн
  • Да проследите заведени щети
  • Да проследите статуса на застраховките си – кога изтичат и кога Ви предстои плащане
  • Да получите насоки как да заявите щета
  • Да се възползвате от услуги по здравна застраховка Groupama Vita
Моля, изчакайте!